Popularna voditeljka Jovana Jeremić se nedavno razvela od supruga Vojislava Miloševića, a njihov upoznavanje je bilo potpuno neobično.

Kako su sami jednom prilikom istakli, njihov susret bio je "filmski".

Foto: Jutjub printskrin/Novo jutro

 

 

Sve je počelo 2017. godine.

- Moja majka je "krivac" za naše poznanstvo i brak, s obzirom na to da je ona strastveni gledalac "Parova". Ona je meni uvek sugerisala da postoje uvek devojke koje su dobre, obrazovane i visprene kao, na primer, Jovana, a zvala me je jednom prilikom i da je vidim na TV-u. Kada je trebala da ode u penziju, želeo sam da je iznenadim, ali nisam znao šta da joj kupim jer ona zaista ima sve. Onda sam se setio da bi majka uživala da bude u društvu svoje zvezde Jovane Jeremić. Kontaktirao sam je, predstavio se ko sam, i objasnio joj da su moje namere striktno poslovne, odnosno da je upoznam sa majkom, kako bi uživale u večeri. Jovana je odmah prihvatila poziv i bila je veoma profesionalna - ispričao je svojevremeno Vojislav u jednom intervjuu, pa potom dodao:

- Susret smo dogovorili u jednom beogradskom restoranu i posle pola sata razgovora smo shvatili da je majka u celoj toj priči nepotrebna. Poželeli smo da se vidimo ponovo i tako je ta priča počela zaista filmski i nesvakidašnje. Moj cilj je bio da ispunim majci želju povodom odlaska u penziju, a desila mi se nesvakidašnja ljubav na prvi pogled. Zbog toga verujem da postoji ljubav na prvi pogled.

Foto: Instagram printskrin/ jeremicjovana

 

 

Jovana i Vojislav su morali da se izbore za svoju ljubav, a prvo veliko iskušenje je naišlo već par meseci kasnije kada su prekinuli kontakt. Jovana nije želela da detaljnije obaveštava javnost koji su razlozi doveli do raskida, ali je objavama na društvenim mrežama aludirala da ju je Vojislav prevario.

(Alo)

BONUS GALERIJA: Atraktivna izdanja Jovane Jeremić - voditeljka koja u svakoj emisiji iznenadi gledaoce

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".