А. М (33) из околине Свилајнца ухапшен је по потерници коју је полиција расписала због сумње да је силовао комшиницу С. М. (79), њему су лисице на руке стављене у Зренајнину на око 200 километара од места у ком је извршио бруталан злочин.

Како је у ексклузивној исповести за Информер С.М. испричала хорор који је доживела догодио се у суботу око 23 сата

- Он је битанга једна! Не дај боже никоме да доживи све ово. Још увек сам под великим стресома. Хорор његовог иживљавања трајао је око 20 минута, сваки минут наново преживљавам - рекла је за Информер силована бакица. 

Како је навела дестак минута пре напада њој је звонио телефон, али се нико није јављао када би подигла слушалицу. 

- Вероватно је он звао, након тога чула сам да се неко шуња око куће, али ни на крај памети ми није билло шта ће уследити неколико минута касније. Срећом није ме тукао, а могао је и да ме убије колико је јак. Па довољно би било да ми је јастук ставио преко главе угушио би ме, али не, он је имао само један циљ који је нажалост остварио - навела је С.М. која последњих пет година, од смрти супруга живи сама, док јој је ћерка удата у Свилајнцу.

С. М. каже да има и унуке и да су је они звали да иде код ње али како је објаснила насилник је затворен па јој то даје неку сигурност да може да остане на свом огњишту. 

С.М. је у својој исповести до детаља објаснила шта се десило.  

Како је објаснила А.М. је те кобне ноћи прескочио ограду и ногом развалио врата.

- Било је касно, већ сам била легла и гледала телевизор. Тргао ме је тај ударац у врата и тада сам га видела. Одмах је скочио на мене,нисам стигла да устанем из кревета. Гурала сам га ногама и рукама, чак сам га и за прст ујела, али нисам могла да спречим да ме силује. Дозивала сам помоћ, надала се да ће ме чути комшије - рекла је у својој исповести С.М.

Према њеним речима срећом он је у једном тренутку чуо капију споља.

- Тада се склонио од мене и побегао кроз иста врата која је разбио. Док сам дошла себи звала сам ћерку, а она полицију. Оставио ме је када је чуо да је лупила капија. Вероватно је помислио да долази комшија, ко зна шта би ми још урадио да га то није спречило. Шта сам дочекала у овим годинама ... - рекла је несрећна жена. 

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".