Мештанин села Радошина код Свилајнца, А. М. (33), који је осумњичен да је 20. августа, уз примену силе, напаствовао С. М. (78) из истог села, ухапшен је 21. августа чак код Зрењанина, сазнају "Новости" од тужиоца Ненада Нецића.

Према његовим речима, њих двоје се познају одраније, а кобне ноћи, А. М. је, како се сумња, упао у кућу несрећне жене између 22.30 и 23 сата и силовао старицу, која га је одмах пријавила полицији. Пошто је осумњичени био у бекству, полиција је издала потерницу, и прекјуче га пронашла чак у Зрењанину.

По налогу Вишег тужилаштва, полиција му је одредила задржавање од 48 сати и синоћ је требало да буде саслушан у Вишем јавном тужилаштву, где је требало да изнесе своју одбрану.

Како "Новости" незванично сазнају, осумњичени је развалио врата на кући старице, која му је, иначе, комшиница. Ушао је у собу у којој се старица налазила и насрнуо на њу. Бака се бранила, али с обзиром на то да је А. М. Веома крупан и снажнији од ње, он ју је савладао и починио обљубу. Несрећна старица прегледана је у јагодинској болници, где су јој константоване лакше телесне повреде.

Из полиције сазнајемо да им је осумњичени А. М. познат одраније, али није прецизирано по ком основу. По селу је јуче по подне могла да се чује и прича како неко можда жели да "напакује" затвор А. М., јер они који га познају кажу да има довољно новца да може да плати сваку врсту "забаве" и да не личи на њега да напаствује старице.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".