A. M (33) iz okoline Svilajnca uhapšen je po poternici koju je policija raspisala zbog sumnje da je silovao komšinicu S. M. (79), njemu su lisice na ruke stavljene u Zrenajninu na oko 200 kilometara od mesta u kom je izvršio brutalan zločin.

Kako je u ekskluzivnoj ispovesti za Informer S.M. ispričala horor koji je doživela dogodio se u subotu oko 23 sata

- On je bitanga jedna! Ne daj bože nikome da doživi sve ovo. Još uvek sam pod velikim stresoma. Horor njegovog iživljavanja trajao je oko 20 minuta, svaki minut nanovo preživljavam - rekla je za Informer silovana bakica. 

Kako je navela destak minuta pre napada njoj je zvonio telefon, ali se niko nije javljao kada bi podigla slušalicu. 

- Verovatno je on zvao, nakon toga čula sam da se neko šunja oko kuće, ali ni na kraj pameti mi nije billo šta će uslediti nekoliko minuta kasnije. Srećom nije me tukao, a mogao je i da me ubije koliko je jak. Pa dovoljno bi bilo da mi je jastuk stavio preko glave ugušio bi me, ali ne, on je imao samo jedan cilj koji je nažalost ostvario - navela je S.M. koja poslednjih pet godina, od smrti supruga živi sama, dok joj je ćerka udata u Svilajncu.

S. M. kaže da ima i unuke i da su je oni zvali da ide kod nje ali kako je objasnila nasilnik je zatvoren pa joj to daje neku sigurnost da može da ostane na svom ognjištu. 

S.M. je u svojoj ispovesti do detalja objasnila šta se desilo.  

Kako je objasnila A.M. je te kobne noći preskočio ogradu i nogom razvalio vrata.

- Bilo je kasno, već sam bila legla i gledala televizor. Trgao me je taj udarac u vrata i tada sam ga videla. Odmah je skočio na mene,nisam stigla da ustanem iz kreveta. Gurala sam ga nogama i rukama, čak sam ga i za prst ujela, ali nisam mogla da sprečim da me siluje. Dozivala sam pomoć, nadala se da će me čuti komšije - rekla je u svojoj ispovesti S.M.

Prema njenim rečima srećom on je u jednom trenutku čuo kapiju spolja.

- Tada se sklonio od mene i pobegao kroz ista vrata koja je razbio. Dok sam došla sebi zvala sam ćerku, a ona policiju. Ostavio me je kada je čuo da je lupila kapija. Verovatno je pomislio da dolazi komšija, ko zna šta bi mi još uradio da ga to nije sprečilo. Šta sam dočekala u ovim godinama ... - rekla je nesrećna žena. 

(Informer)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".