Мики Манојловић је наш истакнути глумац са завидном каријером и ван граница Србије, а о његовом приватном животу се не зна тако много.

Мики Манојловић је у браку са Тамаром Вучковић, глумицом, са којом има сина Ивана, а мало је познато да глумац има и ћерку Чарну из првог брака.

Фото: АТА имагес

 

 

Мики и Тамара су се упознали још давне 1992. године, баш кад је он прошао кроз буран и тежак развод од прве супруге Искре Узелац, која је концерт-мајстор у Народном позоришту. Тамара је млађа чак две деценије од Микија и посветила се менаџерском послу, али и породици.

Његова ћерка Чарна је такође решила да крене стопама својих родитеља, па се и она бави уметношћу. Њен пут је трасиран још одмалена кад је заиграла у остварењу Танго Аргентино, славног редитеља Горана Паскалљевића.

Чарна је тад уз старије колеге успела да своју малу улогу претвори у јако битан део филма и показала сав таленат који поседује. Међутим, Чарна је данас успешна редитељка и доцент филмске режије на Академији уметности у Београду.

Чарна Манојловић је мама два дечака, а њени успешни пројекти су приказивани и у Европи, али и у Америци, као на пример на филмским фестивалима и платформама попут Еаст Силвер Јихлава, Загреб филм фестивалу, ЗагребДоx-у, у Мотовуну, на Фестивалу српског филма у Паризу, Фестивалу српског филма у Чикагу, Кустендорфу, Фестивалу документарног и краткометражног филма у Београду, фестивалу Белдоцс, ПитцхWисе фестивалу у Сарајеву, БеФем-у, ФемиxФест-у.

Иначе, глумац Мики Мањоловић никад не прича у јавности о својој првој супрузи, али зато увек истиче колико је срећан у браку са Тамаром, те да није ни слутио да ће та млада глумица једног дана бити његова супруга.

Фото: Јутјуб принтскрин/TVStudioB

 

 

- Моја прва супруга је била према мени врло добра, али онда више нисмо били добри једно према другом. Ни ја нисам био добар. А друга супруга је према мени и данас добра. Ето, то су жене мог живота - рекао је једном приликом Мики.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Стево Жигон

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".