Miki Manojlović je naš istaknuti glumac sa zavidnom karijerom i van granica Srbije, a o njegovom privatnom životu se ne zna tako mnogo.

Miki Manojlović je u braku sa Tamarom Vučković, glumicom, sa kojom ima sina Ivana, a malo je poznato da glumac ima i ćerku Čarnu iz prvog braka.

Foto: ATA images

 

 

Miki i Tamara su se upoznali još davne 1992. godine, baš kad je on prošao kroz buran i težak razvod od prve supruge Iskre Uzelac, koja je koncert-majstor u Narodnom pozorištu. Tamara je mlađa čak dve decenije od Mikija i posvetila se menadžerskom poslu, ali i porodici.

NJegova ćerka Čarna je takođe rešila da krene stopama svojih roditelja, pa se i ona bavi umetnošću. NJen put je trasiran još odmalena kad je zaigrala u ostvarenju Tango Argentino, slavnog reditelja Gorana Paskalljevića.

Čarna je tad uz starije kolege uspela da svoju malu ulogu pretvori u jako bitan deo filma i pokazala sav talenat koji poseduje. Međutim, Čarna je danas uspešna rediteljka i docent filmske režije na Akademiji umetnosti u Beogradu.

Čarna Manojlović je mama dva dečaka, a njeni uspešni projekti su prikazivani i u Evropi, ali i u Americi, kao na primer na filmskim festivalima i platformama poput East Silver Jihlava, Zagreb film festivalu, ZagrebDox-u, u Motovunu, na Festivalu srpskog filma u Parizu, Festivalu srpskog filma u Čikagu, Kustendorfu, Festivalu dokumentarnog i kratkometražnog filma u Beogradu, festivalu Beldocs, PitchWise festivalu u Sarajevu, BeFem-u, FemixFest-u.

Inače, glumac Miki Manjolović nikad ne priča u javnosti o svojoj prvoj supruzi, ali zato uvek ističe koliko je srećan u braku sa Tamarom, te da nije ni slutio da će ta mlada glumica jednog dana biti njegova supruga.

Foto: Jutjub printskrin/TVStudioB

 

 

- Moja prva supruga je bila prema meni vrlo dobra, ali onda više nismo bili dobri jedno prema drugom. Ni ja nisam bio dobar. A druga supruga je prema meni i danas dobra. Eto, to su žene mog života - rekao je jednom prilikom Miki.

BONUS GALERIJA: Slike iz privatnog albuma - Stevo Žigon

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".