Својевремено се појавила прича о ванбрачном сину из Немачке певача Жељка Шашића.

Тада се писало и да је Шашић био тужен и да га јуре за признање очинства. Сам певач причао је о овом догађају и открио шта се тада тачно десило.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Kurir

 

 

- На сву срећу све је то трајало кратко хвала Богу, јер су пронашли оца тог детета, веровали или не постоји још један Жељко Шашић који је прави отац детета и који живи у Немачкој. Ја сам прошао кроз агонију када сам читао папире где се наводи да сам ја отац неког детета. Сва срећа касније се доказало да је у питању неки други Жељко Шашић, прошло је пар дана и опет су ме контактирали објашњавајући да нисам то ја. Чак су ми рекли да имам право и да их тужим и да се дубоко извињавају. Ја их нисам тужио, нема ту шта ја њих да тужим када су се извинили, али да су ми скратили живот, Бога ми јесу - испричао је својевремено за "Свет" славни певач и наставио:

- Био сам шокиран, данима нисам могао да дођем себи да заиста имам ванбрачно дете истог тренутка бих га признао, без поговора, ма сто одсто бих га признао - причао је певач.

Фото: В. Данилов

 

 

- Након тога дешавало ми се током каријере да су ме обожаватељке звале и молиле да им направим дете, ма свега је било, али највише ме је ово изненадило да ти из друге државе кажу да си оптужен, е то ми је било заиста невероватно. Иначе, никада нисам упознао ни ту мајку, ни то дете, а ни другог Жељка Шашића - завршава причу за поменути таблоид популарни певач који има само једно дете и то прелепу Софију из брака са Соњом Вуксановић.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ђорђе Давид - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".