Певачица Катарина Грујић и фудбалер Марко Гобељић крајем прошле године пожелели су добродошлицу свом првом детету, ћеркици Катји, која је одмах постала центар њиховог света.

Познати пар не крије коллико ужива у родитељству и свим тренуцима које проводе са својом наследницом, а будући да су се тек недавно остварили у овој улози, највише савета добијају од својих родитеља, који им помажу и око чувања мале Катје.

Катарина Грујић је увек истицала да се одлично слаже са породицом свог мужа Марка, а сада је решила да то још једном јавно докаже.

Наиме, Марков отац Владо данас слави рођендан, а Каћа је искористила прилику да му јавно упути честитку путем друштвених мрежа.

- Срећан рођендан најбољем свекру - поручила је Катарина на Инстаграму и објавила неколико његових фотографија, међу којима је и њихова заједничка, са венчања.

Подсетимо, Марко и Катарина венчали су се у јуну ове године у једном престоничком хотелу, а познати пар је окупио велики број познатих личности из света музике, спорта и политике.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Катарина Грујић и Марко Гобељић - свадба

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".