Задругарка Миљана Кулић не смирује се ни у болници него и тамо прави ријалити, па је тако заводила доктора и изговарала реченице које нису примерене, како би замејавала остале пацијенте и правила се да је духовита.

Како открива извор из Клиничког центра, након што се стање Миљане Кулић стабилизовано и откако је ван животне опасности, она је одмах кренула око себе да ствара шоу да би забавила прво себе, а онда и све око себе.

 

Фото: Инстаграм принтскрин/ marijakulic_mtaz, Shutterstock, Профимедиа

 

 

- Чим је дошла себи и, оно што се каже, стала на своје ноге, Микси је почела да прави проблеме и понаша се онако како се понашала у свим могућим ријалити-програмима у којима је учествовала последњих година. Од мајке Марије и дечка Ненада тражила је цигарете и мобилни телефон, а инсистирала је и на храни и омиљеном газираном пићу, које никако не би смела да пије. Када јој мама и дечко нису ту, она налази занимацију са сестрама и докторима, којима се обраћа као да су и они део ријалитија - прича извор Републике из болнице, шокиран да се то стварно дешава на тако озбиљном месту, али признаје да је све то и смешно:

- Она је једном згодном доктору који је на њеном одељењу и често је код ње у визити почела да се набацује и свима је то било смешно, па и њему. Прво га је ошацовала и видела да је леп и згодан, а онда је без пардона почела га мува и да му се отворено набацује. Њему је у почетку све било симпатично, а онда је Миљана мало претерала - прича извор.

Иако се све време трудио да схвати њене шале, доктор је ипак на крају остао без текста.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Република

 

 

Подсећања ради, Миљанина мајка Марија жалила се на медицинско особље, које је наводно у шок-соби тражило да с Кулићком направи селфи, те су их поједини, како је тврдила, шиканирали и ословљавали с "ове из ријалитија", па је морала да им наглашава да је њена ћерка пацијент, као и сваки други.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Емина Јаховић у различитим издањима

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".