Желите ли да знате шта би требало да урадите до краја лета да би вас дочекала срећа, љубав и новац Звезде су вам припремиле разне изазове, али ако испуните све чека вас велика награда. Погледајте шта очекује сваки хороскопски знак у наредном периоду.

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Направите нешто својим рукама, бавите се спортом, такмичите се са другима. У вашој природи је да будете лидери, сада радите на тим особинама и имаћете успеха. Ако будете активни и отворено говорите оно што мислите, издижете се на трон.

Фото: Профимедиа

 

 

Бик

Добар је период да се бавите домом, будете креативни, декоришете, украшавате, али се испробате и у кулинарским мајсторијама. Време је да се посветите и личним финансијама и боље организујете буџет како бисте преко јесени имали више новца.

Близанци

Ваша унутрашња ватра се распламсава кроз путовања, комуникацију са различитим људима, учење нечег новог, писање. Све што вас чини паметнијим подгреваће ваше лично светло. Ширите своје знање, у њему је сва ваша снага на више поља.

Рак

Покушајте да помогнете другим људима, бринете о другима, негујете их и поправите им расположење. Појачана емпатија и добра дела доносе ново Сунце у ваш живот током јесени. Када помажете другима, ваше срце се шири, осећате нову снагу. Али то не значи да треба да запоставите себе.

Фото: Профимедиа

 

 

Лав

Ваше Сунце светли када изађете на сцену - било да сте на бини, у изласку или се јављате "ливе" преко друштвених мрежа. Уживаћете да будете у центру пажње, а игра би требало да постане важан део вашег живота. Уживајте у данима пред вама у неким новим авантурама и доживљајима.

 

Девица

Сунце подстиче активност да помогне другима. Потражите активност која ће користити не само вама, већ и онима око вас. И као хоби, изаберите нешто везано за лепоту, дизајн или писање. И не заборавите да пратите своје здравље и водите рачуна о свом телу.

Вага

Упознајте нове људе, покушајте да стекнете нека нова пријатељства, можда чак и нову љубав. Комуницирајте са другима, изађите из зоне комфора, и јесен вам може донети праву бајку.

Фото: Профимедиа

 

 

Шкорпија

Изазовите себе одабиром необичног хобија и забаве. Не плашите се потешкоћа! Напротив, постаните особа која вешто савладава препреке на свом путу и ​​учи друге да раде исто. Савладајте сваки изазов или преузмите ризик тако што ћете покренути сопствени посао. Научите да се опустите и уживате у својим моћима и потенцијалима.

 

Стрелац

Пренесите своје знање другима. Морате да се удубите у оно што вас заиста занима и да поделите своја размишљања о томе. Ако је могуће, путујте што више, проучавајте друге културе и историју других земаља. Као хоби, можете изабрати учење страних језика, јахање, тенис и шах.

Јарац

Ппставите практичне циљеве и управљајте више временом. Све што сте планирали, можете остварити. И не плашите се да преузмете улогу вође! Напротив, где год је то могуће, узмите ставри у ​​своје руке. Почните да вежбате и на јесен можете бити пријатно изненађени променама у изгледу и енергији.

Водолија

Што се понашате непредвидљивије и екстравагантније, то ће ваше Сунце јаче сијати. Не седите у сенци: искористите сваку прилику да учествујете у јавном животу. Заинтересујте се за политику, придружите се некој организацији која окупља истомишљенике, људе који су страствени око заједничке идеје. Или сами направите такву заједницу, на пример, покрените блог.

Рибе

У овом периоду радост вам доносе поезија, музика, психологија, као и фотографија и биоскоп. Покушајте да пронађете дубљи смисао у свему, постаните истраживач света око себе. Бавите се добротворним радом, идите редовно у природу.

(Сенса)

БОНУС ВИДЕО:

НАПРАВИТЕ ЛЕЖЕРНЕ ПЛЕТЕНИЦЕ: Идеална фризура за летње дане

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".