Želite li da znate šta bi trebalo da uradite do kraja leta da bi vas dočekala sreća, ljubav i novac Zvezde su vam pripremile razne izazove, ali ako ispunite sve čeka vas velika nagrada. Pogledajte šta očekuje svaki horoskopski znak u narednom periodu.

Foto: Profimedia

 

 

Ovan

Napravite nešto svojim rukama, bavite se sportom, takmičite se sa drugima. U vašoj prirodi je da budete lideri, sada radite na tim osobinama i imaćete uspeha. Ako budete aktivni i otvoreno govorite ono što mislite, izdižete se na tron.

Foto: Profimedia

 

 

Bik

Dobar je period da se bavite domom, budete kreativni, dekorišete, ukrašavate, ali se isprobate i u kulinarskim majstorijama. Vreme je da se posvetite i ličnim finansijama i bolje organizujete budžet kako biste preko jeseni imali više novca.

Blizanci

Vaša unutrašnja vatra se rasplamsava kroz putovanja, komunikaciju sa različitim ljudima, učenje nečeg novog, pisanje. Sve što vas čini pametnijim podgrevaće vaše lično svetlo. Širite svoje znanje, u njemu je sva vaša snaga na više polja.

Rak

Pokušajte da pomognete drugim ljudima, brinete o drugima, negujete ih i popravite im raspoloženje. Pojačana empatija i dobra dela donose novo Sunce u vaš život tokom jeseni. Kada pomažete drugima, vaše srce se širi, osećate novu snagu. Ali to ne znači da treba da zapostavite sebe.

Foto: Profimedia

 

 

Lav

Vaše Sunce svetli kada izađete na scenu - bilo da ste na bini, u izlasku ili se javljate "live" preko društvenih mreža. Uživaćete da budete u centru pažnje, a igra bi trebalo da postane važan deo vašeg života. Uživajte u danima pred vama u nekim novim avanturama i doživljajima.

 

Devica

Sunce podstiče aktivnost da pomogne drugima. Potražite aktivnost koja će koristiti ne samo vama, već i onima oko vas. I kao hobi, izaberite nešto vezano za lepotu, dizajn ili pisanje. I ne zaboravite da pratite svoje zdravlje i vodite računa o svom telu.

Vaga

Upoznajte nove ljude, pokušajte da steknete neka nova prijateljstva, možda čak i novu ljubav. Komunicirajte sa drugima, izađite iz zone komfora, i jesen vam može doneti pravu bajku.

Foto: Profimedia

 

 

Škorpija

Izazovite sebe odabirom neobičnog hobija i zabave. Ne plašite se poteškoća! Naprotiv, postanite osoba koja vešto savladava prepreke na svom putu i ​​uči druge da rade isto. Savladajte svaki izazov ili preuzmite rizik tako što ćete pokrenuti sopstveni posao. Naučite da se opustite i uživate u svojim moćima i potencijalima.

 

Strelac

Prenesite svoje znanje drugima. Morate da se udubite u ono što vas zaista zanima i da podelite svoja razmišljanja o tome. Ako je moguće, putujte što više, proučavajte druge kulture i istoriju drugih zemalja. Kao hobi, možete izabrati učenje stranih jezika, jahanje, tenis i šah.

Jarac

Ppstavite praktične ciljeve i upravljajte više vremenom. Sve što ste planirali, možete ostvariti. I ne plašite se da preuzmete ulogu vođe! Naprotiv, gde god je to moguće, uzmite stavri u ​​svoje ruke. Počnite da vežbate i na jesen možete biti prijatno iznenađeni promenama u izgledu i energiji.

Vodolija

Što se ponašate nepredvidljivije i ekstravagantnije, to će vaše Sunce jače sijati. Ne sedite u senci: iskoristite svaku priliku da učestvujete u javnom životu. Zainteresujte se za politiku, pridružite se nekoj organizaciji koja okuplja istomišljenike, ljude koji su strastveni oko zajedničke ideje. Ili sami napravite takvu zajednicu, na primer, pokrenite blog.

Ribe

U ovom periodu radost vam donose poezija, muzika, psihologija, kao i fotografija i bioskop. Pokušajte da pronađete dublji smisao u svemu, postanite istraživač sveta oko sebe. Bavite se dobrotvornim radom, idite redovno u prirodu.

(Sensa)

BONUS VIDEO:

NAPRAVITE LEŽERNE PLETENICE: Idealna frizura za letnje dane

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".