Стрелац

Стрелчеви воле да ризикују, а чак и када се то не испостави као добра одлука, брзо се опорављају и спремни су да се суоче са новим изазовима. Људи рођени у овом знаку се не плаше промена, те све што је ново представља прави изазов за њих.

Стрелчеви све време живе у властитом уму, одлично обрађују све информације и посједују много различитих механизама које користе у борби са стресом. 

Ако се Стрелци нађу у тешкој ситуацији носе се са тим обично приватно, без пуно помпе и с пуно веровања да ће све бити у реду.

Фото: Профимедиа

 

Ован

Ован је пун енергије, виталности и врло је активан на свим пољима. По природи је знатижељан и амбициозан, па ће на сваком кораку наилазити на прилику да направи успешан посао и заради новац.

Оно што Овнове чини тако снажнима је то што се стално стављају у тешке ситуације и тако су кроз методе преживљавања постали један од најснажнијих знакова, ментално.

Иако су често и телом снажни, физичко није ништа у поређењу њиховим менталним залихама.

Фото: Профимедиа

 

Лав

Представници овог знака имају невероватну менталну издржљивост и издржаће тест времена својом вештином. Лав је доминантан и рођени је вођа и, сходно томе, неуспех за њега није опција.

Њихов најбољи квалитет је харизма којом зраче и одлучност да у свему буду најбољи.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".