До компликације Миљаниног здравственог стања дошло је због лоше урађене операције смањења желуца у Турској и током операције у Нишу изгубила је преко 2,5 литара крви.

Њен момак Ненад Мацановић Бебица се не мрда из болнице, а сад је проговорио о њеном тренутном здравственом стању.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

Бебица је открио шта се заправо десило Миљани, истакао да за њено стање криве лекаре из Турске, а осврнуо се и на психијатра који ради у болници са Миљаном, али и на њену сестру Ану која је имала недавно саобраћајну незгоду.

- Миљана је добро, прима терапију. Антибиотике и остало што је потребно за опоравак организма. Сада је мање тензије. Миљана је хтела да иде кући није имала поверења у нове људе, она тако реагује. Први дан шок соба, сад је супер са њима сарађује, све је то било једна велика траума за њу. Надамо се да ће Миљана изаћи до краја недеље.

- Због температуре не желе да је пусте кући. Миљана је са психијатром причала о својим страховима, да се плаши нових људи, шок собе доктора. Није скакала кроз прозор. И ја сам смршао. Шта да радим, не спавам, не једем, велика је нервоза била. Сада је битно да се Миљана опорави. Синиша најтеже подноси све ово. Жељко је добро, пита за мајку. Код куће је.

Фото: Инстаграм принтскрин/ miljana_kulic_official

 

- Ана, Миљанина сестра је имала удес, била је са другарицама и десило се шта се десило, ударили су у бандеру. Није Миљана могла природно да скине килажу. Нон стоп је јела. Ми сматрамо да су за Миљанину ситуацију криви доктори из Турске што нису написали у лекарском извештају да је слезина била закачена током операције, да је била интервенција на слезини, што се касније испоставило. Али готово је сад. Опоравак иде до 6 месеци, али тек ћемо имати разговоре са лекарима око њене исхране и суплемената.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Миљана нас је питала "Да ли ћу умрети", било је незгодно. Марија и ја се не раздвајамо, јер никад се не зна шта може да се деси. Први пут када је добила телефон у болници рекла је "Бебице кад ћу кући". Сад не мисли о храни, није навикла да лежи, све је боли од лежања.

БОНУС ВИДЕО:

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".