Певач Дарко Лазић је до пре две године водио велику борбу са килограмима, а затим је одлучио да смањи желудац и тако реши проблем гојазности. Његов опоравак је прошао без икаквих проблема, међутим, ријалити звезда Миљана Кулић је недавно имала исту операцију због које јој је био угрожен живот.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

Дарко је сада за "Информер" открио како је изгледао његов живот непосредно након операције, да ли је и он као Миљана игнорисао савете доктора, и шта Кулићева никако није смела да ради.

Миљана Кулић је због компликација које је добила након операције смањења желуца пребачена из Ниша у Клинички центар у Београду и налази се под будним оком лекара.

Фото: АТА имагес

 

Иако музичари важе за некога ко води нездрав живот, Дарко је био веома дисциплинован и пратио је скоро сва упутства лекара.

- Прву цигару сам запалио након пар дана, то није толики проблем. Али, свега осталог сам се придржавао. Нисам пио дуго, то је строго забрањено. Први алкохол сам узео тек након пет месеци и то је било вино. Што се хране тиче, три месеца сам био само на чајевима и супама, ништа, буквлно ништа ван тога. Пратио сам сва упутства лекара - рекао је Дарко, а када је чуо да је Миљана узимала кафу непосредно након операције, шокирао се:

- Кафу? То никако није смела да ради. Каква кафа за желудац? Ни случајно. Ја и не пијем кафу, па нисам морао ни да се одричем кафе, али знам да не сме кафа да се пије. - рекао је фолкер.

Фото: АТА имагес

 

Опште је познато да је за здраво функционисање организма неопходан редован сан и избегавање задимљених простора, што је готово немогуће избећи ако је неко музичар. Међутим, Дарко је отказао све наступе и запевао тек онда када му је доктор дао "зелено светло":

- Први наступ сам имао тек након месец и по дана, дотле сам одмарао. Вратио сам се у задимљен простор, али није то толики проблем. Сигуран сам да је код Миљане највећи проблем то што је врло брзо ишла на лет за Београд и то што сад чујем, да је пила кафу. 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Станиша Стошић, легенда јужњачког мелоса - ретроспектива каријере

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".