Она је у гостовању код Јоване Јермеић открила и како се носила са целом ситуацијом, какво је њено и Синишино здравствено стање, као и ко је највише био ту за њих.

Фото: Инстаграм принтскрин/miljana_kulic_official

 

 

- Све је лакше и лакше, како дани пролазе, брига се не смањује. Још увек постоји, али је мања него што је била. Прошли смо кроз пакао, не дај Боже никада никоме овако нешто да се деси. Захваљујем сена бризи коју је пружила Миљани и реаговала на време, секунде су биле у питању... Све је уз Божију помоћ како треба и успешно приводимо лечење крају, надам се да ускоро идемо кући - почела је Марија па открила коилико јој значи подршка Ненада Мацановића Бебице.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

 

 Много ми значи и много ми значи. Не бих знала да се снађем тако у Београду без њега. Брзо се сналази у саобраћају и у свему што нам треба. Мој супруг је болестан и не може да буде уз мене, немам сигурност ни у кога када ми треба нешто брзо да се одради, тако да је Ненад ту. Не спавамо 24 сата... Када најмање снаге имаш, Бог ти тако намести да ти треба још више... Само Бог зна како нам је било када се Миљана борила за живот.

Марија је открила и какво је њено здравствено стање након свега.

- Не размишљам о томе, вероватно није сјајно после свега, али сада је наважније да се Миљана извуче и да све ово не остави неке трајне последице на њу. Ниједна мајка не размишља о себи када јој је дете угрожено, само да су ми они живи и здрави.

(Пинк.рс)

БОНУС ВИДЕО:

Јелена Карлеуша заробљена у води

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".