Вест о смрти глумице коју ће цео свет највише памтити по улози у култном филму "Бриљантин" одјекнула је синоћ у светским медијима.

Славна глумица и певачица Оливија Њутн Џон, преминула је јуче у 73. години након 30 година борбе са раком дојке.

Вест о смрти глумице коју ће цео свет највише памтити по улози у култном филму "Бриљантин", одјекнула је синоћ у светским медијима.

Први се огласио њен партнер у филму "Бриљантин" и холивудски глумац Џон Траволта.

- Моја најдража Оливија, учинила си све наше животе много бољим. Твој утицај је био невероватан. Много те волим. Видећемо се на путу и сви ћемо поново бити заједно. Твој од првог тренутка кад сам те видео и заувек! Твој Дени, твој Џон! - написао је Траволта поред Оливијине фотографије на свом Инстаграм профилу.

 

Након Траволте, од славне глумице почео је да се опрашта цео Холивуд, а фанови на Булевару славних, остављају цвеће на њеној Звезди.

- Оливија је донела на овај свет најбожанственију светлост... са толико љубави, радости, инспирације и љубазношћу... Заувек ћемо ти бити одани. Кејт и Ник - написала је Никол Кидман на свом Инстаграм профилу постављајући фотографију на којој се виде она, Оливија и Кит Урбан.

 

 

Елтон Џон је уз заједничку фотографију са Оливијом на Инстаграму написао да је она била најталентованија и најхрабрија особа.

 

 

Глумац Антонио Бандерас се од Оливије опростио на Твитеру.

- Почивај у миру. Искрено саучешће њеној породици и њеним најмилијима - написао је он.

 

Америчка глумица Вајола Дејвис била је посебно емотивна.

- Била си моја детињство. Твоја таленат, сталоженост и лепота. Почивај у миру. Бог благословио вашу породицу и хвала за вечне успомене - написала је оскаровка.

 

Глумица Сани Мабри је навела на Твитеру да је никад упознала, али да осећа везу са њом

- Никада је нисам упознала лично али сам увек осећала јаку везу са њом. Молим се за њен мир.

 

(24.седам)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".