Написала је да је требало да се уда крајем августа, али да сад озбиљно размишља о отказивању венчања и удаји код матичара јер не жели на свој велики дан ни да види властиту породицу. 

За опкладу јој је, открила је, рекао један од братића са којим је посебно блиска, а кад их је суочила са тим сви су рекли да је то само "безазлена шала", премда су међусобно, а њој иза леђа, говорили и да од вереника скрива своју праву личност, како не би пре свадбе схватио каква је заправо...

Фото: Профимедиа

 

 

- Венчање би требало да буде крајем овог месеца али планирам све да откажем и одржим га на суду. Рекли су ми да је њихов разговор само безазлена шала, али и да ја нисам тип за покорну домаћицу, што мушкарац попут мог вереника очито жели. Моја се свастика чак нашалила како треба да пазим да мој вереник то не схвати пре венчања - испричала је.

- Већ сам била узрујана, а њена шала је све још погоршала па сам им свима рекла да ћу отказати венчање. Породица ми је рекла да то сад не могу да учиним и да се то никоме неће свидети, али рекла сам им да ме није брига шта ће ко мислити. И родитељи ми говоре да не отказујем венчање јер ћу зажалити, те да је "незгодно" то сада свима саопштити, али ја се нећу предомислити.

Фото: Профимедиа

 

 

Корисници на Редиту су одмах подржали њену одлуку да учини шта год сматра исправним, али многи су јој предложили и да ипак одржи венчање, али без присуства своје породице.

- Уместо да откажете венчање, поништите позивнице и забраните члановима своје породице да дођу - написао је један, а други су поручили будућој млади да им се освети на најбољи могући начин: тако да им докаже да су у криву.

- У овом је случају најбоља освета добро проживљен живот. Исто се и мени догодило, али супруг и ја смо преживели све опкладе и већ смо 20 година срећни заједно.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".