Napisala je da je trebalo da se uda krajem avgusta, ali da sad ozbiljno razmišlja o otkazivanju venčanja i udaji kod matičara jer ne želi na svoj veliki dan ni da vidi vlastitu porodicu. 

Za opkladu joj je, otkrila je, rekao jedan od bratića sa kojim je posebno bliska, a kad ih je suočila sa tim svi su rekli da je to samo "bezazlena šala", premda su međusobno, a njoj iza leđa, govorili i da od verenika skriva svoju pravu ličnost, kako ne bi pre svadbe shvatio kakva je zapravo...

Foto: Profimedia

 

 

- Venčanje bi trebalo da bude krajem ovog meseca ali planiram sve da otkažem i održim ga na sudu. Rekli su mi da je njihov razgovor samo bezazlena šala, ali i da ja nisam tip za pokornu domaćicu, što muškarac poput mog verenika očito želi. Moja se svastika čak našalila kako treba da pazim da moj verenik to ne shvati pre venčanja - ispričala je.

- Već sam bila uzrujana, a njena šala je sve još pogoršala pa sam im svima rekla da ću otkazati venčanje. Porodica mi je rekla da to sad ne mogu da učinim i da se to nikome neće svideti, ali rekla sam im da me nije briga šta će ko misliti. I roditelji mi govore da ne otkazujem venčanje jer ću zažaliti, te da je "nezgodno" to sada svima saopštiti, ali ja se neću predomisliti.

Foto: Profimedia

 

 

Korisnici na Reditu su odmah podržali njenu odluku da učini šta god smatra ispravnim, ali mnogi su joj predložili i da ipak održi venčanje, ali bez prisustva svoje porodice.

- Umesto da otkažete venčanje, poništite pozivnice i zabranite članovima svoje porodice da dođu - napisao je jedan, a drugi su poručili budućoj mladi da im se osveti na najbolji mogući način: tako da im dokaže da su u krivu.

- U ovom je slučaju najbolja osveta dobro proživljen život. Isto se i meni dogodilo, ali suprug i ja smo preživeli sve opklade i već smo 20 godina srećni zajedno.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".