Тамара и Петар заједно су више од десет година, тачније једанаест. Године 2015. он ју је запросио док су пловили око Корчуле, а онда су се 2016. године и венчали. Њихово радно време није уобичајено, ту су пробе које трају сатима, ту су и представе које се играју у вечерњим сатима, па снимања... Они ипак успевају да ускладе све своје обавезе.

Фото: Катараина Михајловић

 

 

Петар је открио да је сада мало релаксиранији те некако успевају да све организују.

- Па, тешко је све уклопити, сада сам мало релаксиранији, па сам успео, али иначе то је доста тешко.

Он и Тамара се заједно појављују како у јавности тако и на послу. Гости су на многим битним градским дешавањима, баш као и на разним премијерама. Људи их препознају на улици а знају их и са малих екрана и из рекламе, а на питање да ли воле да иду заједно градом с обзиром на то да привлаче доста пажње, Петар каже:

- Када је посао у питању идемо заједно, водимо рачуна када ко шта може, да ли може, али то некако иде само од себе.

Фото: Н. Фифић

 

 

Једном приликом глумац је и сам испричао да некада не могу баш све обавезе сами да огрганизују па да им у помоћ ускаче и “бака сервис”.

- Имамо помоћ и моје и Тамарине маме, доста нам значе с клинцима. Ту су и моје сестре и њена сестра. Обе наше породице су велике и то је заправо једна велика заједничка породица и увек је занимљиво.

Петар је рођени Београђанин, а заједно са својом супругом Тамаром никада није ишао путем скандала те да на тај начин остваре популарност. Ипак, како је увек озбиљан или евентуално са благим осмехом, те играо доста пута негативце, многи га сматрају арогантним.

 

Фото: В. Данилов

 

 

- Па јесте. Дешавало се то да ме људи тако доживљавају. Тога нисам свестан и то је нешто што је изван моје моћи. Доста ме људи доживљава другачије од оног какав сам заиста и то је у реду. Имам, наравно, стрпљења и не могу да реагујем другачије осим тога какав сам. Само је питање времена да људи којима је стало до мене открију неке друге стране моје личности. Вероватно такво искуство има много људи, посебно колега, јер су људи склони да нас поистовећују са улогама које играмо или просто им се неко учини својим изгледом, појавом, гестом или наступом таквим, а заправо човек може бити врло осећајан - рекао је једном приликом Бенчина, а сада нам је открио како супева да каналише бес који се у свакоме од нас некада јави.

-То је занимљиво питање, нисам бесан - рекао је.

(Блиц)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Фотографије са снимања филма "Тома"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".