У данашњој емисији "Ново Јутро" водитељка Јована Јеремић кроз сузе је прооговорила о претњма које је добила због чега је јуче поднела пријаву против јавности непознате особе. 

Водећи програм уживо, Јована Јермић, није могла да обузда емоције, па је почела да плаче, а све због застрашујућих претњи које је добила пре неколико дана.

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

 

Она је поручила да ће овај случај истерати до краја и да верује да ће надлежни органи пронаћи особу која јој је претила, али да сигурно неће престати да прича о старлетама, те да је никакве претње неће зауставити у томе да ради свој посао. Док је причала о томе како је поменуте поруке добила док је њена трогодишња ћерка седела поред ње, Јовани су засузиле очи и рекла је да је срамота да неко уопште прети мајци малог детета.

Подсећамо, Јована Јеремић је добила поруке следеће садржине:

Фото: АТА имагес

 

 

- Слушај, Јована, Тамара ми је дала твој број, Ђурићка. Сад ти се лепо јављам и упозоравам. Будеш ли још једном Мају Маринковић узела у уста, никад више на телевизију нећеш изаћи. Тамара моја Ђурић је хтела пакао да ти направи, ал' сам смиривао ситуацију. Задњи пут упозорење упућено теби, девојко, крај - наведено је у поруци.

С обзиром на то да Јована није одговарала, уследиле су претње:

- Ћутиш, фу*со. Кажу из МУП, поцепали пријаву и бацили. Опет кукаш. Чекају те моји "тигрови", пред емисију на Пинку. Сад ћемо те одучити од микрофона, заменићеш га ку**ем за цео живот. Цео живот ћеш да пушиш ку**еве. Јасно! Нема више телевизије за тебе. Болеснице једна, шта си се истриповала да си битна. Смеје ти се цела сцена - рекао је непознати мушкарац.

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

 

- Аниматор за мајмуне крај ваших малих екрана. Срамно за вас др мр Јована Јеремић. Је*оте живот, није ли те стид. Уништићемо те из "Принципа". Јер, с нама увек Невоља. Мислиш, ако је Веља пао, да нисмо поделили позиције. Ко ће кога, матер ти у пи*ку јебем. Следећу утакмицу излази парола посвећена теби. Скандираће ти цела трибина - наводи се у претећим порукама упућеним Јеремићевој.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоце

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".