Горан Гале Шепа кога већина познаје као Галета шепу, говорио је о пороцима на музичкој сцени. Рекао је да конзумирање алкохола и друге приписују рокерима, мада их фолк певачи много чећше користе. 

- Алкохол и дрогу вежу за рокенрол, а алкохола и дроге има у фолку и репу. Алкохол је присутан свуда, није везан само за музику. Данас у фолклору имате више људи обучених као рокери, а да немају везе с рокенролом. Данас се све помешало, свако има тетоважу, ствар избора. Не могу да будем кошаркаш, имам 1,77, волео бих Јокићу да ударим рампу, али не могу. Дрога је такође свуда присутна, узми или остави, то је избор - прича Гале, тврдећи да Кербер никада није био у пороцима.

Фото: Јутјуб принтскрин/ RadioSOfficial

 

 

- Нешто ситно, не знам ко није пробао. Немам право да кажем било шта јер сам јавна личност и могу да утичем, тако да немам право да навијам за Звезду или Партизан, немам право да утичем на људе. Ја лично конзумирам алкохол, не стидим се тога, али у границама, нисам лечен, све је ствар избора. Питате ме шта је с белим, мислите на кошуљу, ја волим црно, дрога је ствар избора, знаш које су последице. Нисам у томе.- додао је рокер. 

Он обожава да слуша нишке групе, а нишки акценат поготово иако су му родитељи пореклом из Лике. 

- Ја сам рођени Нишлија, тако да цели тај мелос мени прија, волим те ритмове, ромску музику, Шабана Бајрамовића, волим југ и тај темперамент, чак и тај говор иако су ми родитељи пореклом Личани.

(Српски телеграф)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Момчило Бајагић Бајага - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".