Вест да се пар развео после три деценије заједничког живота шокирала је јавност. Рокер је о томе ћутао, па је ова информација изненадила и његове комшије на Сењаку у ком се налази породични дом Бајагића.


Приликом споразумног развода, како су рекли извори за "Курир", Момчило и супруга су имовину поделили на равне части, једна некретнина је остала њему, друга њој, али нико није знао коме је припала кућа на којој се изводе радови, започети још у јануару.

Мајстори нису желели ништа да коментаришу, док је један комшија рекао да месецима ту нема никога.

- Нисмо видели Бајагу баш дуго, једном је свратио на неколико минута, вероватно да види како напредују радови. Шокиран сам вешћу да се развео, нико то није очекивао, били су баш складан пар. Ништа о томе нисмо знали - каже комшија.

Фото: Д.Миловановић

 

Радови на кући, како је рекао други комшија, почели су у јануару ове године.

- Мајстори су у кући од зиме, мислим да је био јануар када су започели са реновирањем. Бајага је био недавно. Мајстори увелико раде на реновирању, вероватно ће ускоро завршити, радови су се баш одужили - објашњава извор.

Музичар је познат по томе да о свом приватном животу никад не говори у јавности и да се увек труди да избегне одговор на питање о породици. Зато нико није ни знао да са женом не живи од 2019, а да се развео у мају 2021. Момчило и Емилија су били у браку од 1989, а пре тога су живели заједно седам година. Музичар је често истицао да је све своје песме посветио супрузи и да му је она била највећа инспирација.

Фото: АТА имагес

 

- Не знам тачан разлог због којег су се растали, али поуздано знам да од 2019. нису живели заједно. Вероватно су мислили да ће пребродити кризу и нису одмах поднели захтев за споразумни развод, али како се то није десило, одлучили су да брак и формално окончају. То се десило у мају 2021, када је било последње рочиште на суду и тад је разведен њихов брак. Емилија и Бајага су у браку стекли имовину коју су равноправно поделили - навео је извор.

(Курир)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Момчило Бајагић Бајага - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".