Кери Рајхерт (43) присетила се за Мирор вечери у граду греха када је пољубила тада 27-годишњег члана британске краљевске породице. Рекла је, шта год то тачно значило, да је млади принц Хари био "прилично отворен" када су се пољубили.

- Било је једноставно пијано петљање около. Није било ничег романтичног, само забавно - додала је она.

Рајхерт је изјавила да је Хари био прави џентлмен, али веома исцрпљен.

- Алкохол је утицао на њега. Била сам тамо 15 до 20 минута - рекла је некадашња егзотична плесачица. Она се присетила како је данашњи војвода од Сасекса свирао ваздушну гитару док је држао биљарски штап када је стигла у његов апартман у луксузном одмаралишту Енкор у одмаралишту Вин Лас Вегас.

Принц је тада доспео на насловне стране широм света јер су га папараци ухватили потпуно голог како се забавља са женом у бикинију која стоји иза њега. Рајхерт, која се сада зове Кери Ројал, рекла је да јој је принц Хари дао (кратке) панталоне које је носио те дивље ноћи. Сада их ставља на аукцију са хаљином и купаћим костимом које је и сама носила, надајући се да ће зарадити око милион евра на страсти колекционара који је луд за Винџорима или бар само за Харијем.

 

- Хари је постао веома досадан, што је права штета. Када је био на забави у Вегасу, сви су га волели и његов смисао за забаву. Барем ове панталоне подсећају на то какав је био када је био принц забаве – рекала је плесача британским медијима и наставила:

- Штета што је ових дана сав депресиван и озбиљан. Чак и као ожењен отац двоје деце, ипак би с времена на време требало да пусти косу, или бар оно што је од ње остало.

Војвода од Сасекса се осврнуо на ту пијану ноћ о којој се причало и писало месецима, током интервјуа у подкасту Дакса Шепарда „Армчер Експерт“. Он је открио да се то догодило "неколико недеља пре" његовог одласка у Авганистан.

Шепард је, пак, признао да је видео голу фотографију принца и није могао да се не диви његовом „невероватном облику”. Дивља забава у Лас Вегасу само је један од догађаја Харијеве дивље младости који му је донео титулу развратног принца и краља забаве.

Данас је у браку са Меган Маркл имадвоје деце и веома сложен и напет однос са целом породицом од које је побегао на други континент. Једино што је остало исто је чињеница да је Хари и даље стално под лупом и на мети објектива због сваке речи, сваког покрета.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".