Keri Rajhert (43) prisetila se za Miror večeri u gradu greha kada je poljubila tada 27-godišnjeg člana britanske kraljevske porodice. Rekla je, šta god to tačno značilo, da je mladi princ Hari bio "prilično otvoren" kada su se poljubili.

- Bilo je jednostavno pijano petljanje okolo. Nije bilo ničeg romantičnog, samo zabavno - dodala je ona.

Rajhert je izjavila da je Hari bio pravi džentlmen, ali veoma iscrpljen.

- Alkohol je uticao na njega. Bila sam tamo 15 do 20 minuta - rekla je nekadašnja egzotična plesačica. Ona se prisetila kako je današnji vojvoda od Saseksa svirao vazdušnu gitaru dok je držao biljarski štap kada je stigla u njegov apartman u luksuznom odmaralištu Enkor u odmaralištu Vin Las Vegas.

Princ je tada dospeo na naslovne strane širom sveta jer su ga paparaci uhvatili potpuno golog kako se zabavlja sa ženom u bikiniju koja stoji iza njega. Rajhert, koja se sada zove Keri Rojal, rekla je da joj je princ Hari dao (kratke) pantalone koje je nosio te divlje noći. Sada ih stavlja na aukciju sa haljinom i kupaćim kostimom koje je i sama nosila, nadajući se da će zaraditi oko milion evra na strasti kolekcionara koji je lud za Vindžorima ili bar samo za Harijem.

 

- Hari je postao veoma dosadan, što je prava šteta. Kada je bio na zabavi u Vegasu, svi su ga voleli i njegov smisao za zabavu. Barem ove pantalone podsećaju na to kakav je bio kada je bio princ zabave – rekala je plesača britanskim medijima i nastavila:

- Šteta što je ovih dana sav depresivan i ozbiljan. Čak i kao oženjen otac dvoje dece, ipak bi s vremena na vreme trebalo da pusti kosu, ili bar ono što je od nje ostalo.

Vojvoda od Saseksa se osvrnuo na tu pijanu noć o kojoj se pričalo i pisalo mesecima, tokom intervjua u podkastu Daksa Šeparda „Armčer Ekspert“. On je otkrio da se to dogodilo "nekoliko nedelja pre" njegovog odlaska u Avganistan.

Šepard je, pak, priznao da je video golu fotografiju princa i nije mogao da se ne divi njegovom „neverovatnom obliku”. Divlja zabava u Las Vegasu samo je jedan od događaja Harijeve divlje mladosti koji mu je doneo titulu razvratnog princa i kralja zabave.

Danas je u braku sa Megan Markl imadvoje dece i veoma složen i napet odnos sa celom porodicom od koje je pobegao na drugi kontinent. Jedino što je ostalo isto je činjenica da je Hari i dalje stalno pod lupom i na meti objektiva zbog svake reči, svakog pokreta.

(Kurir)

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".