Када је отворила писмо, певачицици је оно што је прочита утерало страх у кости. Од тада пажљививије води рачуна о свом животу. Од тад пази како вози и увек се сети речи астролога када је у путу: 

- У сандучету сам нашла писмо од једног видовањака, астролога, шта ли је, неки ђаво јесте! Иначе, ја не верујем у те видовњаке и никада нисам придавала значај ономе што они причају људима. Волим из шале да некад гледам у шољу и карте. Међутим, овај атролог ми је рекао нешто што ми се урезало у главу за цео живот.

Фотка: Архива Новости

 

- Отворим ја писмо, кад у писму пише број телефона да, ако желим да му се јавим, има нешто важно да ми каже. Никада се нисам јавила јер сам се плашила шта ће ми још рећи. Он ми је написао да ћу имати ужасну саобраћајку, толико ужасну да моји неће моћи да ме идентификују колико ћу бити угљенисана. Као, кола ће да се запале и ја заједно с њима. После тога је у мене ушао опасан страх, па ја од тада само споро возим. Обожавала сам брзу вожњу и брза кола до тог момента. Онда ме је обузео страх и опрезна сам јер се плашим да ће се то кадтад обистинити - додаје она.

(Српски Телеграф) 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Уснија Реџепова - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".