Контроверзни бизнисмен из Новог Сада тврди да се бивши репрезентативац у кик-боксу и означени припадник сурчинског клана замерио тадашњем дечку дизајнерке намештаја, који је био припадник београдског подземља, тако што му је поручио да му је скинуо девојку, што га је коштало главе.

- Многи знају ту причу, али сви ћуте. Плаше се, шта ја знам зашто се о томе није никад причало. Распредале су се неке глупости и разне верзије Шијановог убиства, а то о Карићки се ћутало. Шијан је тада скинуо Елену једном јаком типу и то је дошло до њега. Настао је хаос. Зоран је ликвидиран, а тај је преко својих веза заташкао злочин. Зато се ни дан-данас није открило ко је убица. Елена зна све то, али не знам да ли ће икада да каже - каже Тубић.

Он верује да његова бивша девојка, а Шијанова невенчана супруга Гоца Божиновска, није упућена у ову верзију приче.

- Можда је чула да се и о томе прича, али не зна. Шијанова мајка мисли да јој је сина убила служба. Говорила је да су биле неке намештаљке. Случај се заташкао зато што је тај имао јаке везе и радио је шта је хтео. Само код нас се убијају због жена. Елена иде само где је лова, неће она пропасти не брините - прича Жабац. Небојша је одувек имао лепо мишљење о покојном Зорану Шијану, а тако је и данас.

Фото: Инстаграм принтскрин/miresijan

 

- Био је права момчина, али, ето, мислио је да може све на мишиће. Полудео је када је ушао у лову. Залуделе га жене, јер је мислио више доњом главом него горњом. Ја имам проблем с горњом главом, пошто немам мозга. Дружио сам се са Шијаном, па он је био сила, али ето тако се наместило. Окураже се и почну да мафијају.

Подсетимо, Сурчинац Зоран Шијан остао је упамћен по својој физичкој грађи, вожњи скупих аутомобила, али и ванбрачној заједници с Божиновском, коју је оставио због њихове комшинице. Убијен је у новембру 1999. године, када је у њега, док је стајао на семафору и чекао зелено светло, испаљен рафал. Ни после 22 године злочин није расветљен, нити су идентификоване убице, односно налогодавац ликвидације.

С обзиром на то да је Елена решила да се повуче из јавног живота, она више не даје изјаве за медије, променила је број телефона, нити одговара на друштвеним мрежама, па до њеног коментара нисмо успели да дођемо.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".