Kada je otvorila pismo, pevačicici je ono što je pročita uteralo strah u kosti. Od tada pažljivivije vodi računa o svom životu. Od tad pazi kako vozi i uvek se seti reči astrologa kada je u putu: 

- U sandučetu sam našla pismo od jednog vidovanjaka, astrologa, šta li je, neki đavo jeste! Inače, ja ne verujem u te vidovnjake i nikada nisam pridavala značaj onome što oni pričaju ljudima. Volim iz šale da nekad gledam u šolju i karte. Međutim, ovaj atrolog mi je rekao nešto što mi se urezalo u glavu za ceo život.

Fotka: Arhiva Novosti

 

- Otvorim ja pismo, kad u pismu piše broj telefona da, ako želim da mu se javim, ima nešto važno da mi kaže. Nikada se nisam javila jer sam se plašila šta će mi još reći. On mi je napisao da ću imati užasnu saobraćajku, toliko užasnu da moji neće moći da me identifikuju koliko ću biti ugljenisana. Kao, kola će da se zapale i ja zajedno s njima. Posle toga je u mene ušao opasan strah, pa ja od tada samo sporo vozim. Obožavala sam brzu vožnju i brza kola do tog momenta. Onda me je obuzeo strah i oprezna sam jer se plašim da će se to kadtad obistiniti - dodaje ona.

(Srpski Telegraf) 

BONUS GALERIJA: Usnija Redžepova - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".