Познато је су наша популарна тв лица Марија Килибарда и Ирина Вукотић каријеру започеле на некадашњем Трећем каналу, али мало ко се сећа Наталије, која је са њима водила емисију "Зоом".

За разлику од Марије и Ирине које и две деценије касније успешно пливају водитељским водама, Наталија Дедић Стојановић је након гашења поменуте телевизије спаковала кофере и напустила Србију. Одлучила је да новинарство и телевизију остави иза себе и почела живот изнова у Мајамију. Али, посао на телевизији донео јој је пријатељство са Маријом и Ирином, које негују и дан данас.

Познато је да је Марија Килибарда страствени љубитељ путовања, те кад год има прилика дозволи отпутују на неку егзотичну дестинацију и посећују једна другу како у Америци тако и у Србији. Марија је сада поделила Наталијину фотографију на Инстаграм сторију и тако показала како бивша водитељка данас изгледа.

Наталија је у Америци изградила каријеру успешне пословне жене, те је суоснивач и креативна директорка "Параисо Миами Беацх" недеље купања у Мајамију, тамошњег догађаја за излагање колекције купаћих костима за плажу.

"Желимо да покажемо како људи изгледају у стварном животу на писти , посебно у купаћим костимима" рекла је Наталија, а пише Yахоо.цом.

Фото: Профимедиа

 

 

Наталија је попут Марије Килибарде страствени љубитељ путовања, а пријатељице с времена на време заједно путују на егзотичне дестинације.

"Наталија је и моја бивша колегиница, радиле смо заједно на „Трећем каналу“. Неколико пута сам је посетила, има дивну породицу и преслатку децу. Она сваки мој боравак на Флориди учини незаборавним. Обожавам Мајами, говорила је својвремено Марија Килибарда за Хелло.

Марија је за Стил у једном интервју крајем 2019. године поделила најлуђу анегдоту са њиховог заједничког путовања.

Фото: Инстаграм принтскрин/kilimara

 

 

"На путовању у Перуу са једном од најбољих пријатељица Наталијом пењала сам се на велику надморску висину и када смо на пола пута схватиле да нам отказују ноге и пада киша, изнајмиле смо од локалаца коње. Дошле смо до једне деонице која је била много клизава, а не знам да јашем, тада сам схватила да сам изнад облака на стрмини и да се коњска копита клизају. Само сам зажмурила и рекла: Веруј сада коњу и његовом знању и осећају и веруј себи. Када сам се опустила завршиле смо на једном од најлепших предела које сам икад видела - Хумантаy језеро на надморској висини 4.200 метара". Луду авантуру смо имале и у Костарики. Желеле смо да путујемо без навигације, узеле смо мало теренско возило и уз помоћ мапе покушавале да се оријентишемо кроз џунгле и непозната села. Завршавале смо на најлуђим локацијама где ниједан туриста не би крочио". Верујем да када победимо страхове деси се чудо у нама и благостање".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Драгане Косјерине

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".