Она је изразила жељу каквог би будућег сапутника волела. Најбитније од свега је, да не буде превелика разлика у годинама: 

- Допадала сам се и млађима и старијима. Не бих хтела да буде таква разлика да бих могла да га родими. Не значи да је то сад врхунска морална мисао, али не бих волела некоме да будем као мама - истакнула је.

Фото: АТА имагес

 

Изглед није пресудан да би ушла у везу: 

- Сад бих тражила нешто другачије. Мора бити врло, врло интересантан, занимљив, духовит, паметан, да му се дивим, да буде успешан, да није искомплексиран, да је човек који зна и што је добро вино и квалитетно јело и леп цвет и подршка, и комплимент. Све ово је услов свих услова. Боја очију и висина потпуно су небитни - описала је певачица.

А од свих набројаних карактеристика будућег изабраника, издвојила је здравље:  

- Сад кад видим пун сто, кад гледам унучиће како расту, кад ми улете у стан, па се изгрлимо сви онако с врата, то је радост. Уз сву ту моју виталност, енергију, одушевљење и ентузијазам, што човек више може да пожели осим здравља. Да што дуже уживам у својој песми и својој породици је моја највећа и једина жеља - додала је.

Фото: Aрхива Новости

 

 

Иза певачице је брак са Миланом Библијом који је од ње био старији 14. година и са којим је добила ћерку Јелену која је успешна жена. Милан је преминуо у 77. години 2013.године од последица можданог удара, а певачица од тад не говори много о свом љубавном животу. 

(Блиц)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из дома певачице Снежане Ђуришић 1991. године

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".