Луксузни објекат вреди неколико милиона евра, а током лета су Ана и Бастијан у њему угостили и родитеље који им помажу око деце.

- Ана је после освојеног гренд слема одмах уложила у некретнину, и 14 година касније има прелепу вилу где време проводи са читавом породицом. Многе познате личности не знају са новцем, али Бастијан и она су јако одговорни. Поред виле имају и имање у подножју Алпа, које су купили пре четири године - наводи извор близак пару и додаје:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

- Насеље Сон Вида у Мајорци где тренутно бораве, идеално је за одмор, нарочито јер им пружа жељени мир. Не воле да се експонирају, поготово због синова. Сваког јутра одлазе на приватну плажу, а након купања се возикају јахтом по ували. Придружили су им се и родитељи, које сваке године зову на одмор. Сви су доста везани једни за друге и одлично се слажу, бабе и деде им не долазе само због помоћи око синова.

Како комшије причају, дадиља више не помаже Србину и Немцу око деце.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

- Док су били мањи виђали смо често дадиљу са њом, сада она и Швајни са њима изађу да се играју, шетају или купају. Ана води рачун да не буду на јаком сунцу па су на плажи углавном рано ујутру или пред залазак сунца. Иначе, иако имају сопствену плажу њих двоје се скривају од радозналих погледа који допиру са јахти које пролазе у близини или шетача изнад виле.

Ана Ивановић и Бастијан Швајнштајгер у свом поседу имају и јахту која је плаћена 400.000 евра, а којом управља приватни возач кога су Српкиња и Немац унајмили у те сврхе.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Ане Ивановић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".