Luksuzni objekat vredi nekoliko miliona evra, a tokom leta su Ana i Bastijan u njemu ugostili i roditelje koji im pomažu oko dece.

- Ana je posle osvojenog grend slema odmah uložila u nekretninu, i 14 godina kasnije ima prelepu vilu gde vreme provodi sa čitavom porodicom. Mnoge poznate ličnosti ne znaju sa novcem, ali Bastijan i ona su jako odgovorni. Pored vile imaju i imanje u podnožju Alpa, koje su kupili pre četiri godine - navodi izvor blizak paru i dodaje:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

- Naselje Son Vida u Majorci gde trenutno borave, idealno je za odmor, naročito jer im pruža željeni mir. Ne vole da se eksponiraju, pogotovo zbog sinova. Svakog jutra odlaze na privatnu plažu, a nakon kupanja se vozikaju jahtom po uvali. Pridružili su im se i roditelji, koje svake godine zovu na odmor. Svi su dosta vezani jedni za druge i odlično se slažu, babe i dede im ne dolaze samo zbog pomoći oko sinova.

Kako komšije pričaju, dadilja više ne pomaže Srbinu i Nemcu oko dece.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

- Dok su bili manji viđali smo često dadilju sa njom, sada ona i Švajni sa njima izađu da se igraju, šetaju ili kupaju. Ana vodi račun da ne budu na jakom suncu pa su na plaži uglavnom rano ujutru ili pred zalazak sunca. Inače, iako imaju sopstvenu plažu njih dvoje se skrivaju od radoznalih pogleda koji dopiru sa jahti koje prolaze u blizini ili šetača iznad vile.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger u svom posedu imaju i jahtu koja je plaćena 400.000 evra, a kojom upravlja privatni vozač koga su Srpkinja i Nemac unajmili u te svrhe.

BONUS GALERIJA: Atraktivna izdanja Ane Ivanović

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".