Деца Јасне и Бориса наследила су таленат од родитеља, па је тако Стефан завршио драматургију, док је Уна завршила сценски дизајн.

 - Стефан је завршио драматургију у Новом Саду, а сада живи у Београду. Пише сценарија, ради на многим пројектима, а Уна је завршила сценски дизајн, а сада је у Берлину на мастер студијама. Нису глумци, али обоје су се пронашли у драмској уметности и драго ми је због тога. Велики су, па можда зато Борис и ја више не причамо толико о њима, али могу вам рећи да су они наша највећа срећа, рекла је глумица.

-Све што смо постигли у својим каријерама не би нам било важно да они нису постали добри људи. Ако њима нешто не штима, ни мени не штима. Ако су они океј, онда и ја летим. Ништа не може да вас усрећи, али и да вас растужи, као дете, рекла је раније Јасна, а једном приликом је на Инстаграму објавила слику наследнице која је права лепотица:

 

 

Борис Исаковић је тумачио лик Слободана Милошевића у серији "Породица", а тада је истакао да ту улогу сматра посебном:

- Сматрам ову улогу врло посебном у читавој мојој каријери. Пресрећан сам био када ме је редитељ Бојан Вулетић позвао, јер сам знао да ће искористити све моје глумачке потенцијале. Инсистирао је да своје ликове градимо на основу снимака и материјала доступних на интернету - рекао је Исаковић за Информер.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ретко виђене фотографије Соње Савић

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".