На "адресу“ Мирјане Карановић све чешће стижу комплименти да "стари као вино", а многи би рекли да у 65. години изгледа боље него икад. Призната глумица у протеклом периоду изгубила је вишак килограма, а с обзиром на то да редовно иде у теретану може се похвалити витким и затегнутим телом.

О томе најбоље сведоче фотографије на њеном "Инстаграму" које често објављује са песковитих плажа Аде Бојане.

Фото: Танјуг/Драган Kујунџић

 

 

Добитница најзначајнијих филмских и позоришних награда никада се није удавала, а није ни превише детаљисала о свом емотивном животу. Ипак, својевремено је до јавности доспела информација да је у љубавној вези са колегом из Босне.

У питању је, како таблоиди воле да напомену, двадест година млађи Ермин Браво. Упознали су се у Сарајеву, док су радили на представи "Ножеви у кокошима", у којој су глумили страствене љубавнике. Природа представе и начин на који су је они играли, тврде упућени, неминовно су допринели појави варница.

- За глумицу је неопходно да има партнера на кога може да се ослони и да буде потпуно сигурна да ће је подржати кад треба, а да при том не размишља о томе да су без гардеробе. Све је то Ермин изнео па нисам имала никаквих проблема, тако је задобио моје поверење. Он је један од најбољих партнера које сам икада имала - рекла је тада Мирјана Карановић у интервјуу за "Глорију".

Ипак, љубав је планула нешто касније, када су се поново заједно нашли на сцени, у комаду "Хелверова ноћ" која је премијерно изведена 2004. године, са којом су касније гостовали широм света.

Фото: Инстаграм принтскрин/mileena_radulovic

 

 

Романса није опстала, али су Мира и Ермин остали одлични пријатељи. Наставили су да сарађују. Њихова заједничка представа ускоро ће прославити пунолетство, а о тајни њене дуговечности уважена уметница каже:

- И Ермин и ја, без обзира на то што старимо, и даље играмо те ликове јер они нису ограничени годинама. Има неких представа које више не могу да играм јер су предодређене за млађе глумице. Овде је другачије.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са снимања серије "Бољи живот"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".