Deca Jasne i Borisa nasledila su talenat od roditelja, pa je tako Stefan završio dramaturgiju, dok je Una završila scenski dizajn.

 - Stefan je završio dramaturgiju u Novom Sadu, a sada živi u Beogradu. Piše scenarija, radi na mnogim projektima, a Una je završila scenski dizajn, a sada je u Berlinu na master studijama. Nisu glumci, ali oboje su se pronašli u dramskoj umetnosti i drago mi je zbog toga. Veliki su, pa možda zato Boris i ja više ne pričamo toliko o njima, ali mogu vam reći da su oni naša najveća sreća, rekla je glumica.

-Sve što smo postigli u svojim karijerama ne bi nam bilo važno da oni nisu postali dobri ljudi. Ako njima nešto ne štima, ni meni ne štima. Ako su oni okej, onda i ja letim. Ništa ne može da vas usreći, ali i da vas rastuži, kao dete, rekla je ranije Jasna, a jednom prilikom je na Instagramu objavila sliku naslednice koja je prava lepotica:

 

 

Boris Isaković je tumačio lik Slobodana Miloševića u seriji "Porodica", a tada je istakao da tu ulogu smatra posebnom:

- Smatram ovu ulogu vrlo posebnom u čitavoj mojoj karijeri. Presrećan sam bio kada me je reditelj Bojan Vuletić pozvao, jer sam znao da će iskoristiti sve moje glumačke potencijale. Insistirao je da svoje likove gradimo na osnovu snimaka i materijala dostupnih na internetu - rekao je Isaković za Informer.

BONUS GALERIJA: Retko viđene fotografije Sonje Savić

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".