Далила и Дејан Драгојевић поднели су папире за развод у "Задрузи 5", а сада су коначно успели да се договоре око тога коме ће шта припасти после пет година брака.

Кућа у Горњем Шепку, Јутјуб канал од ког су зарађивали на хиљаде евра и пас Теди остаће Далили, док ће Дејан добити само аутомобил.

Фото: АТА имагес

 

- Кућу у Горњем Шепку су заједно градили и обоје су улагали новац у њу. Пошто је сазидана на плацу Далилиног оца, договорили су се да после развода припадне њој. Дејан јој је препустио и Јутјуб канал од ког су живели претходних година, а решио је и да јој врати пса Тедија, ког је, док су били у "Задрузи", чувао његов отац Горан. Тражио јој је само аутомобил, који је купио од новца који је зарадио у "Паровима" - прича извор близак бившим супружницима.

Саговорник подсећа да су Далила и Дејан Драгојевић све време трајања "Задруге" били званично у браку, али открива да су успели да се договоре и око поделе хонорара и награда које су зарадили у ријалитију.

Фото: АТА имагес

 

- Решили су да свако задржи свој новац. Далили ће после развода остати монтажна кућа коју је освојила као другопласирана такмичарка "Задруге 5", док ће Деки, поред хонорара, задржати и 50.000 евра које је добио као победник.

Да су поделили имовину коју су заједно стекли у браку, потврђује и Дејан Драгојевић.

- Не желим ништа од Далиле! Оставио сам јој кућу, Јутјуб канал, а враћам јој и пса. Тедију смо извадили пасош и ускоро ћемо га послати у Горњи Шепак. Једино сам јој тражио аутомобил, који сам ја купио - каже Деки, док његова бивша супруга додаје:

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

- Кућу сам градила с много љубави и не дам је никоме. Да је тражио део, исплатила бих му паре, али је рекао да је не жели. Тражио је само ауто, то је и добио. Ускоро ће послати неког по њега у Горњи Шепак. Кључеви га чекају!

БОНУС ВИДЕО:

 

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".