Iako je bilo brojnih spekulacija, budućnost jednog od najboljih fubalera sveta Kristijana Ronalda još uvek nije poznata. Novi trener Mančester junajteda Erik ten Hag u više navrata isticao je da računa na Portugalca, međutim čini se da se Ronaldu ne ostaje na Old trafordu.

Glavni problem je što klub iz Mančestera ne igra Ligu šampiona, što predstavlja ogroman problem za ovog fudbalera. Portugalac iz privatnih razloga nije otišao sa Mančester junajtedom na turneju po Aziji i Australiji. 

Portugalski fudbaler se tokom ovog leta povezivao sa brojnim klubovima, među kojima su Čelsi, Bajern, PSŽ i Real Madridom. Korak dalje u ovim nagađanjima otišao je bivši italijanski fubaler Anđelo di Livio koji je tvrdio nedavno da je Rim sledeća stanica jednog od najboljih fudbalera svih vremena. 

Foto: N. Paraušić

 

Di Livio je isticao da je to gotova stvar i da će Ronaldo pojačati Romu. On je otišao korak dalje i rekao je da će njegovo predstavljanje biti simbolično i da će se 7. jula. Više o tome možete pročitati na ovom linku

Ipak, sada vidimo da to nije bilo tačno, a nagađanja o tome gde Ronaldo nastavlja karijere se samo nastavljaju. 

U poslednje vreme svetski mediji bruje da će Ronaldo zabiti nož u leđa Real Madrida i da će preći u redove gradskog rivala, u madridski Atletiko. 

Londonski "Tajms" pisao je da čelnici ovog kluba planiraju da angažuju fudbalera Mančester junajteda, ali prvo moraju da prodaju francuskog napadača Antoana Grizmana, Alvara Moratu ili nekog drugog fudbalera, koji ima visoku platu.

Foto: Tanjug/AP

 

Atletiko je otkupio ugovor Grizmana od Barselone. "Jorgandžije" su nudile francuskog fudbalera brojnim klubovima, ali oni nisu pokazali nikakvo interesovanje za Grizmana.

Da ovo nisu samo nagađanja, može pokazati i Instagram profil njegove supruge. Naime, Georgina Rodrigez je nedavno na ovoj društvenoj mreži počela da prati Karlu Pereiru, suprugu trenera Atletiko Madrida Dijega Simeonea. 

 

 

Foto: Instagram printskrin/georginagio

 

Kako prelepa Ronaldova žena izgleda samo tri meseca posle porođaja možete videti na ovom linku

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".