Jedan od najboljih fudbalera današnjice Kristijano Ronaldo mogao bi da napusti Mančester junajted ovo leto i karijeru nastavi u italijanskoj Seriji A, navodi bivši fudbaler Anđelo di Livio, piše italijanski Corrieredellosport.

Nedavno se Portugalac povezivao sa Bajernom, ali deluje da od toga nema ništa te su se u trku za njega uključili i Roma i Sporting. 

Legendarni fudbaler Anđelo di Livio izneo je iznenađujuću tvrdnju rekavši da će Ronaldo karijeru nastaviti u Romi.

- Imam potvrde iz nekoliko izvora da Roma pokušava da dovede Kristijana Ronalda. Vest je dobro utemeljena i dolazi iz kredibilnog izvora, ali nikad neću otkriti ime. Trebao bi simbolično da bude predstavljen 7. jula (7.7.) - istakao je bivši fudbaler Juventusa i Fiorentine.

- Dosta bivših igrača priča o tome, a menadžeri potvrđuju. Jedan od čelnika Rome je pre nekoliko dana večerao s Ronaldom - tvrdi Di Livio.

Ako klub iz Rima zaista uspe da dovede Ronalda u svoje redove, to bi definitivno bio jedan od najvećih transfera u istoriji kluba, ako ne i najveći.

Na klupi Vučice sedi Žoze Murinjo te mnogi smatraju da bi dobar odnos između dva Portugalca mogao biti presudan za eventualni transfer.

Foto: AP photo/Thanassis Stavrakis

 

Podsetimo, Roma je ove sezone osvojila Ligu konferencije i sledeće sezone će igrati u Ligi Evrope. 

BONUS GALERIJA: Slike iz albuma Dejana Stankovića

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".