Венди и Драшко нашли су се на свадби Вендине сестре. Венди је објаснила да је она тетка градоначелнику Бања Луке, потом је објавила фотографију са њим. Виђају се повремено, када она оде за Бања Луку или он дође у Србију. Такође се освртула на везу политичара и певачице Тање Савић. 

Венди је у опису фотографије ставила: На свадби код најближе родбине, са мојим рођаком Драшком.

 

 

- Тако је, добро сте видели. Драшко и ја смо блиски рођаци, поносна сам на то, на своје порекло и на своје рођаке уопште. Мој прадеда и Драшков прадеда су рођена браћа, односно мој отац и Драшкова баба су брат и сестра од стрица, тако да сам ја Драшку тетка. Па, зато сам ја и рекла да Тања Савић није у вези с Драшком, онда кад је била та афера. Знала сам да је то немогуће јер је он мој рођак и не би пао на тако ниске гране - објаснила је Венди и додала да су фотографије са Драшком Станивуковићем које је објавила на мрежама настале пре неколико дана.

-Били смо на свадби сви заједно. Моја сестра Мирјана, која живи у Аустралији, правила је свадбу, а Драшко је као градоначелник венчао њу и њеног супруга. Заиста је било прелепо - каже певачица за "Курир".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ћерка Неде Украден - Јелена Билбија Миновић, лепа, успешна, мајка троје деце

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".