Након што су у домаћим медијима сина Лепе Брене, Виктора Живојиновића повезивали са певачицом Леном Чолак и глумицом Милицом Томашевић, он је на Инстаграму поделио фотографију на којој се љуби са заносном бринетом.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/viktorernest

 

 

Све су гласнија шушкања да је нова девојка Виктора Живојиновића ни мање ни више него бивша девојка политичара Драшка Станивуковића, Кристина Бероња.

- Виктора су недавно повезивали са Кристином, а све је почело када су на друштвене мреже окачили снимке из кафане. Колико знам њих двоје се годинама познају и јако су добри другари, е сад, да ли се између њих родила љубав, то не могу да кажем. Знам само да се по комшилуку прича да се Бренин син коначно скрасио и да је до ушију заљубљен у ту девојку, открива извор за "Свет".

 

 

Извор открива да нагађања о томе да се нова снаја Брени не допада нису тачна:

- Она подржава своје синове и не меша им се у избор. Наравно изнесе своје мишљење, као и свака мајка, али далеко од тога да одређује ко ће са ким да буде, каже извор.

Нова девојка Виктора Живојиновића Брену и Бобу још није упознала, али судећи по томе, колико је Виктор заљубљен, само је питање тренутка када ће се Брена срести са новом, потенцијалном снајом.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Лепа Брена - концерти

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".