Певачица Тања Савић признала је да више није у контакту са градоначелником Бањалуке Драшком Станивуковићем и проговорила о њиховом односу.

- Поздрављам овом приликом Драшка, нисмо више у контакту! Раскинули смо виртуално. Трајало је све то годину дана. Да ли смо се чули тај дан кад сам окачила слику у венчаници, боље да не причам даље..., рекла је Тања у емисији Премијера - Викенд специјал и додала:

- Углавном, кад имамо неку комуникацију, то је у границама културе, али престали смо. Нашао је он девојку већ, сигурна сам, али треба да има свој мир, додала је певачица.

Фото: АТА имагес/Драган Кујунџић

 

Тања је признала да је током снимања спота, у којем је у венчаници, намерно таговала Бањалуку, због чега су сви алудирали да се удаје за Драшка.

 

 

-Јесте био циљ да пореметим целу јавност. Све је био маркетинг за моју нову песму. Све радим у ходу, живим у тренутку, таква сам. И кад питам неког са савет, послушам, али на крају урадим како ја желим. Јесу ме новинари зезали, решила сам да им мало узвратим Обукла сам венчаницу, пробала да видим како је, пошто нисам носила на свом венчању, било је само грађанско венчање, у цркви се нисам венчала. Да сте ме питали да ли прижељкујем то пре десет година, рекла бих да, сада ме је то прошло. Мислим да сам прерасла то, закључила је Тања.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузну вилу Секе Алексић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".