Бајага свој приватни живот чува далеко од очију јавности, и на ову тему се није оглашавао. Према писању медија, до развода је наводно дошло пре годину и по дана.

Момчило и Емилија венчали су се 1989. године, а пре тога су седам година живели заједно.

Фото: АТА имагес

 

 

Музичар је својевремено открио да је своју лепшу половину упознао у аутобусу.

- Ема је становала у Земуну, а упознали смо се у аутобусу. У бусу сам је први пут питао да ли би хтела да изађе са мном у недељу, а она је рекла да недељом не излази. Мени је то било као да ме је о’ладила, јер ко не излази недељом? Ема је ваљда излазила суботом, откуд знам. Ја онда нисам постављао никакво додатно питање, било ми је труба. Тек после неколико месеци смо профурали - истакао је музичар у једном интервјуу за "Новости".

Како је тада признао, све песме посветио је Еми којој није био лак терет његове славе.

- Веза као веза никада није била у искушењу, али Еми свакако није било лако. Кад си јавна личност, свакакве ствари о теби се појављују у медијима. Ема је то стварно добро поднела, нарочито тих првих година нашег забављања, које су биле најлуђе - испричао је једном приликом Бајага, па додао:

- Ми нисмо могли да идемо на летовање негде где иду сви. Сећам се да смо једног лета на Мљету отишли на неку далеку плажу да бисмо били сами. Међутим, однекуд се ту појавило петоро људи који су само седели и пиљили у нас. То им је, ваљда, било интересантно. Мени је најглупља фора била да говорим како немам девојку да би ме цурице јуриле. Људи те воле због музике. Да нисам правио добре песме, не би ме ни волели - каже Бајага.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Момчило Бајагић Бајага - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".