Популарни музичар готово никада у јавности не говори о приватном животу, а у једном од ретких интервјуа где је поменуо породицу, открио је да им због његове огромне популарности нимало није било лако.

Бајага и Емилија венчали су се 1989, следеће године су добили сина Марка, а осам година касније и ћерку Анђелу.

 

 

Емилији је посветио све своје љубавне песме, а музичар је посебно поносан што се она добро носила с његовом великом популарношћу и завидном каријером.

Фото: В. Данилов

 

- О јавним се особама свашта пише. Ема је то стварно добро поднела, посебно тих првих година наше везе, које су биле најлуђе. Нисмо могли ићи на летовање негде где иду сви. На Мљету смо једном отишли на неку далеку плажу како бисмо били сами. Међутим, од некуда се појавило петоро људи који су само седели и гледали у нас - испричао је рокер.

Ни деци није било лако да одрастају уз познатог оца. Бајага тврди да је имати славног родитеља привилегија, нарочито када се организују велики концерти.

Фото: Д.Миловановић

 

- Тад сам нервознији, а то се онда преноси и на њих. Многи им пријатељи из школе траже карте за концерт, па онда они код куће жицкају од мене, а тих дана ми није ни до чега - говорио је Бајага.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Момчило Бајагић Бајага - ретроспектива каријере

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".