Вест да се Момчило Бајагић Бајага разводи од супруге Емилије шокирала је јавност у целом региону. Музичар је познат по томе да о свом приватном животу никад не говори у јавности и да се увек труди да избегне одговор кад га новинари питају за породицу.

У малобројним интервјуима рекао је понеку реч о деци, сину и ћерки, који су одрасли људи, као и о супрузи, о којој је имао само речи хвале. Тако се стекао утисак да је њихов брак идеалан и да нема никаквих трзавица, али изгледа да није тако.

Фото: АТА имагес

 

 

Све у тајности

Како прича извор београдских медија, између Бајаге и Емилије већ дуго није штимало како треба и њих двоје дуже време нису живели заједно, па је развод био неминован.

- Не знам тачан разлог због којег су се растали, али поуздано знам да од 2019. нису живели заједно. Вероватно су мислили да ће пребродити кризу и нису одмах поднели захтев за споразумни развод, али како се то није десило, одлучили су да брак и формално окончају. То се десило у мају 2021, када је било последње рочиште на суду и тад је разведен њихов брак. Емилија и Бајага су у браку стекли имовину коју су равноправно поделили, један стан у Београду је припао њој, а други њему - наводи саговорник близак музичару.

Кантаутор није нипошто желео да се ова вест прошири у медијима и на све начине је хтео да сакрије да се развео од жене, тврди извор.

- Он не воли да се његово име провлачи по новинама у другом контексту осим кад је музика у питању. О разводу, знам поуздано, ни својим пријатељима није причао детаље. Неколицина њих зна за то, али га ништа не питају. Бајага одржава редован контакт с децом, постао је деда јер је његов син добио дете, по том питању све функционише у најбољем реду. Колико знам, и његова бивша жена такође с децом има редован контакт и виђају се, али не знам у каквом је односу с Бајагом након развода - рекао је он.

(Курир)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Момчило Бајагић Бајага - концерти

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".