Никола Анђелић, Унук Ере Ојданића, који је заједно с кумом Каје Остојић Душком Бањцем осуђен због посредовања у проституцији, улази у "Задругу 6", која почиње у септембру,

Њих двојица су признали кривицу и осуђени су на по 14 месеци затвора, условно на три године и новчане казне од по 400.000 динара, па ће Никола у ријалитију открити шокантне детаље посла због ког је завршио иза решетака. Сада је добио понуду од 1.000 евра недељног хонорара и ускоро би требало да потпише уговор.

- Никола и даље ради као тренер, али тај посао му није довољан да живи како је навикао, јер је добро зарађивао док је радио као макро, па је одлучио да од јесени уђе у ријалити. Али хонорар није једини разлог због којег се одлучио на овај корак. Ерин унук жели да промени слику о себи која је створена у јавности након што је ухапшен у акцији полиције због посредовања у проституцији.

Фото: В. Данилов/Принтскрин/Инстаграм/andjelic_n_

 

Он ће испричати детаље из свог живота, али и сарадње с клијентима и девојкама које је подводио. Ако се опусти и проговори, могла би Пандорина кутија да се отвори, а појединим јавним личностима и клијентима неће бити свеједно кад развеже језик - каже извор за "Курир".

- Данас му је рођендан. Нисам га видео од целог оног скандала који је био. Појма немам ништа о томе, зваћу га да му честитам рођендан, па ћу и то да га питам. Ако улази, нека ради шта хоће, он је пунолетан и може да се стара о себи - каже Ојданић.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".