Мики се лако привикао на живот ван ријалитија, у родном Купинову, а ускоро планира да покрене приватни бизнис, као и емисију са задругаром Стефаном Карићем. Поред тих вести, ријалити звезда открива да планира селидбу у тазбину, којој се противио читавог живота.

- Нисам веровао да ћу издржати цео ријалити. Сазрео сам. Нико ме није дирао, провоцирао, нисам правио проблеме и улазио у односе који би могли да ми праве проблеме, нити сам имао потребу. Имао сам за шта да се борим и било би неозбиљно од мене јер имам 45 година, родитељ сам, да живим тај неки живот да ме брига за све. Није ни новац у питању, него је време било да се уозбиљим. Отац је рекао Ангелини: “Свака част снајка, променила си га”, а она му каже: “Чика Мирко, нисам га променила, он је увек исти, када су људи нормални, Мики је нормалан, а када су ненормални, и он је” - започео је Мики, те се дотакао планова за предстојећи период.

Фото: АТА имагес

 

 

- План ми је да живим нормално са женом, стално сам у “Задрузи” говорио да је најгора ствар прећи код жене, а највероватније ћу живети код ње, и тако, пошто је овде татина кућа, ту он живи. Причао сам: “Боље ући кери у дупе, него жени у кућу”. Није ни мени лако. Имам планове што се тиче производње неке органске хране, свашта ми пролази кроз главу, али шта год сам причао унапред, није се десило и нећу да откривам детаље. Карић и ја треба да кренемо са снимањем путописа у Србији, али отом потом. Не журим нигде, задовољан сам што сам издржао и вратио се. Најбитније је да се нисам обрукао - истакао је пчелар из Купинова и додао:

- Ово ми је био 10 или 11 ријалити, брзо се вратим нормалном животу. Живим као што сам живео пре 10 месеци, проводим време са породицом, нешто се ради код куће, кафица са другарима... Ретко ко ме пита о ријалитију, првих неколико дана их занима, кажу свака част како си издржао, какви су то лудаци. Повучено живим, не излазим по клубовима, нити се дружим са познатим светом и људима из ријалитија.

Мики и његова супруга нису крили емоције на финалној вечери у Шимановцима, а ћеркица Дуња му је скочила у загрљај чим је устала наредног дана.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Профимедиа

 

 

- Дете је спавало када смо дошли у пет ујутру, када се пробудила, почела је да ме грли. Дирљиво је било и лепо, дуго се нисмо видели, сада се не одвајамо. Видећемо за друго дете, млад сам, размислићемо за коју годину. То се не планира, ако се деси, зашто да не - рекао је Мики, за којег се спекулисало да је ријалити напустио са 100.000 евра.

- Не знам одакле људима да сам зарадио толики новац, то уопште није тачно. Можда нисам ништа зарадио, ко зна колико имам казни, кршио сам нека правила. Надам се да сам добро прошао - јасан је био Мики, који се на питање, шта би променио у прошлости, јако замислио.

- Много ствари, поготово са јавне сцене где сам себи допустио много тога, као у “Задрузи 2” где сам од симпатичног и омиљеног лика, постао најомраженији, наравно својом заслугом. Није требало себи то да допустим - закључио је Мики.

Током ове сезоне Микију се на кожи појавила псоријаза, а има и других здравствених проблема, због којих је морао да поведе рачуна о исхрани.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Вратило се, али не треба да водим рачуна о храни због тога, него због желуца. Не гојим се, скинуо сам неких 16 килограма, једем све и оно што не би требало. Када мало све прође, вратићу се на здраву исхрану јер прија мом организму. Човек мора да буде миран и да не буде под стресом. Мораш имати сређен живот да би се томе посветио, још мало да скоцкамо неке ствари - објаснио је Ђуричић.

Мики је одувек био без длаке на језику, те је и сада дао искрени суд о победнику из Ветерника, Дејану Драгојевићу.

- Дејан је занимљив, несвакидашњи, а о њему као човеку немам неко мишљење и он то зна. Не познајем га, али по понашању у “Задрузи”, где је крао, отимао, гурао се у продавници, алав је, такве људе не ценим, волим несебичне људе. Писали су ми његови фанови, претили, ја реко чекам вас. Зезам се, нека је жив и здрав, заслужио је да победи јер је доживео јавно понижење - јасан је Мики.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Свадба Ђанијевог сина Милоша

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".