Миљана Кулић се укључила у емисију "Народ пита" и проговорила о Золиној заради у ријалитију.  Она се и код Филипа Цара распитивала о њему.

- То је питала јер је она када је улазила у Задругу тражила да цео мој хонорар иде њој на рачун што није могуће. То је био њен ултиматум продукцији, али наравно да није испоштован - рекао је Зола.

Фото: Јутјуб принтскрин/Аваз ТВ

 

- Он је добио паре, ја нисам јер сам дисквалификована. Зола је добио 20.000 евра унапред и све хонораре је добио због мене. Знам ја да је он узео хонораре и драго ми је због тога јер је имао скоро исти хонорар као ја. Нисам динар добила јер сам због њега била дисквалификована. Чула сам се са Филипом Царем, први ми је писао, после сам га ја звала - рекла је Миљана.

Како додаје, потребна јој је новчана помоћ с обзиром на то "да је она њему 4, 5 година помагала и плаћала његове дугове."

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Све хонораре које је добио то је захваљујући мени. Нека остави он негде да преузмем новац или ћу му послати број жиро-рачуна јер ја имам признанице колико сам му новца слала. Куповала сам му и гардеробу и патике. Ако је у могућности, а чули смо да јесте, нека ми помогне. Сваки хонорар који сам узимала давала сам њему, а он ме је оставио без новца, тако да потребно ми је - тврди Миљана.

На констатацију да је самохрана мајка и да јој треба новац, Зола ју је питао колико јој је неопходно новца.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Треба ми 8 до 10.000 евра да отворим козметицки салон, то је један твој месечни хонорар - рекла је она.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".