Слобода Мићаловић одлучила је да летовање не проводи у Будви, већ да то буде Улцињ, место без много гужве и ликова са јавне сцене. Ова дестинација ће јој дефинитивно помоћи да се одмори и да дође свежа на снимање нових пројеката и припреми се за позоришне улоге. 

 

 

Глумица борави у једном од наскупљих хотела у том делу Црне Горе, а ноћење за две особе кошта чак 320 евра, односно 37.500 динара, пише "Информер".

- Слобода не воли гужву, зато је одлучила да уместо Будве оде у Улцињ како би се максимално одморила. Изабрала је ризорт који нуди мноштво садржаја и одличан је за породице, а налази се на самој обали мора - наводи извор.

- Поглед са базена ју је купио, а на боравак у хотелу потрошиће више од 3.000 евра. Она не штеди када је одмор у питању, битно јој је да не мора ни о чему да размишља и да јој је близу море - додао је извор близак глумици за поменут медиј.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/sloboda-micalovic-boba

 

Слобода Мићаловић је недавно говорила о родном Лесковцу.

- Већ дуго не живим у Лесковцу, последњих неколико година га и не посећујем јер тамо немам више никог свог. Људи су се променили, читава једна генерација је отишла, дошли су нови клинци. Моји пријатељи су углавном по Европи, повремено се нађемо доле и присетимо разних догађаја - испричала је глумица тада за магазин "Глориа".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ретко виђене фотографије Соње Савић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".