Sloboda Mićalović odlučila je da letovanje ne provodi u Budvi, već da to bude Ulcinj, mesto bez mnogo gužve i likova sa javne scene. Ova destinacija će joj definitivno pomoći da se odmori i da dođe sveža na snimanje novih projekata i pripremi se za pozorišne uloge. 

 

 

Glumica boravi u jednom od naskupljih hotela u tom delu Crne Gore, a noćenje za dve osobe košta čak 320 evra, odnosno 37.500 dinara, piše "Informer".

- Sloboda ne voli gužvu, zato je odlučila da umesto Budve ode u Ulcinj kako bi se maksimalno odmorila. Izabrala je rizort koji nudi mnoštvo sadržaja i odličan je za porodice, a nalazi se na samoj obali mora - navodi izvor.

- Pogled sa bazena ju je kupio, a na boravak u hotelu potrošiće više od 3.000 evra. Ona ne štedi kada je odmor u pitanju, bitno joj je da ne mora ni o čemu da razmišlja i da joj je blizu more - dodao je izvor blizak glumici za pomenut medij.

Foto: Printskrin/Instagram/sloboda-micalovic-boba

 

Sloboda Mićalović je nedavno govorila o rodnom Leskovcu.

- Već dugo ne živim u Leskovcu, poslednjih nekoliko godina ga i ne posećujem jer tamo nemam više nikog svog. LJudi su se promenili, čitava jedna generacija je otišla, došli su novi klinci. Moji prijatelji su uglavnom po Evropi, povremeno se nađemo dole i prisetimo raznih događaja - ispričala je glumica tada za magazin "Gloria".

BONUS GALERIJA: Retko viđene fotografije Sonje Savić

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".