Њих двоје су се обратити заједничким саопштењем, а даље изјаве на ову тему неће давати.

Водитељ Огњен Амиџић и директорка модне агенције "Моделс Инц" и некадашња манекенка Данијела Димитровска Амиџић важили су за један од најпознатијих парова на нашој јавној сцени. Њихова љубав трајала је деценију, а у браку су добили сина Матеју.

Фото: Архива Новости

 

 

Они су се упознали 2009. године, на снимању Амиџићеве ауторске емисије.

Тада су обоје били у браку а већ наредне године јавно су почели да се појављују заједно и да наглашавају да су у вези. Ипак, мало ко зна да ово Огњену није први брак.

Прва жена Огњена Амиџића, Милица Марковић, била је у време почетка њихове љубави његова колегиница са "Пинк" телевизије.

У телевизијској кући у којој и данас ради Огњен Амиџић упознао је своју прву супругу. Она из информативне, а он из забавне редакције, већ тада су поседовали разлике у интересовању и карактеру, али када се роди хемија, најлакше је поверовати у ону стару "супротности се привлаче".

Прва жена Огњена Амиџића са њим је пред олтар стала 2006. године и пред Богом му изговорила судбоносно "да" у манастиру Каона код Шапца. Неколико дана након тога пар је приредио и велику прославу у једном београдском ресторану.

Од тог дана сачувана је једна фотографија, а о ексцентричном изгледу младенаца, који је тада одушевио јавност, прича се и данас.

Међутим, баш као што и са венчања нема много фотографија, нема их ни из приватног живота, јер је прва жена Огњена Амиџића желела да њихову брачну интиму сачува само за себе.

- Просто ми није пријатно када нас у јавности сликају заједно, јер се трудим да наш приватни живот држим у тајности. Огњен је јавна личност, међутим мој посао је нешто сасвим друго - рекла је Милица, која је на брак са водитељем ставила тачку после четири године, уз јавно саопштење да се љубав угасила, али да ће њих увек везивати искрено пријатељство.

БОНУС ВИДЕО:

Карлеуша ломи тањире у ресторану

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".