Луна је рођена је у Шведској, али се врло брзо са породицом преселила у Београд, пошто су Гаги и Анабела купили стан у Земуну док је била беба. Анабела и Гаги су основали групу "Фанки Џи" која  је у то време била веома популарна. Луну су за време наступа родитељи остављали код рођака да је чувају.

- Уживала сам окружена браћом и сестрама, али су ми моји фалили за Нову годину, Васкрс... Дешавало се да их не видим по месец дана јер су били на турнејама по свету. Када би се вратили, увек би ме обасипали поклонима. Једном су ми испунили највећу жељу и купили ми малтезера. Тада им је све било опроштено - започиње исповест Луна.

 

 

Убрзо су се из Земуна преселили у Раковицу, где Луна креће у вртић.

- Било ми је прелепо, јер сам одувек била дружељубива. Обожавала сам децу, никада нисам плакала.

Луна је завршила основну школу "Никола Тесла" са одличним успехом. Обожавала је да учи све до тренутка када се у осмом разреду није заљубила у Луку, који је ишао са њом у разред.

- Тада сам почела да забушавам у школи. Стално сам имала лептириће у стомаку. Били смо две године заједно, а онда смо се договорили да се растанемо. Није било никакве драме. Чак смо наставили да се дружимо.

Признала је да је у школи волела да буде главна и да се све врти око ње.

- Цео живот желим да будем у центру пажње. Била сам главна у свему - када је требало да се глуми, плеше... Увек сам волела да играм уз Руслану, Бритни Спирс... Деца умеју да буду сурова, па је било и оних који ме нису волели јер сам дете познатих родитеља. Говорили су ми: "Ћелава" и стално ме лупали по челу. Како неко прође, звекне ме, а онда се сви смеју. И данас не знам што им је сметало моје чело. Јесте велико, али мени је лепо. Кажу да су људи са високим челом интелигентни. Понижавали су ме и покушали да ми пољуљају самопоуздање које сам тек градила. То ми је сметало, па сам се жалила мојима, који су често ишли у школу због тога - прича победница друге сезоне "Задруге" и наставља:

- Тешко ми је падало што ме наставници нису волели јер сам ћерка Анабеле у Гагија. Уместо да ме уче, понижавали су ме пред другом децом. Једном сам на часу математике рекла да не могу да научим градиво, а наставница ми је одбрусила: "Наравно, ни ја не бих могла да учим да ми је мама у ријалитију." Плакала сам јер сам се осећала лоше због њихових речи.

 

Луни је сметало што су сви били упућени у њен приватни живот о коме се писало у медијима: 

 - Сви су били упућени у мој живот. Знали су шта се дешава у нашој кући, ко кога дира, ко се посвађао и зашто...

Лунини родитељи су свакодневно били тема жуте штампе. 

- Мама и тата су се често свађали. Покушавали су моју млађу сестру Нину и мене да поштеде непријатних ситуација, али то није увек било могуће. Тешко је било сакрити бес и љутњу јер су њихови проблеми били озбиљни - преваре, наркотици, насиље... Иако их сада разумем, не оправдавам их, јер ми је то оставило трауме. Кад год би се они свађали, отишла бих у своју собу и пустила музику. Али џаба, знала сам да се иза затворених врата нешто дешава. Било ми је тешко, само сам чекала да неко уђе у собу и каже: "Све је у реду, готово је. Можеш да изађеш."

Признала је да је Гаги дизао руку на Анабелу, али да пред њом то није радио: 

- Нисам имала прилику да одбраним маму, јер нисам била присутна када се то догађало. Али бранила сам је вербално. Дешавало се да станем и на татину страну, ако би он био у праву.
Луна је, ни крива ни дужна, испаштала због Анабеле и Гагија.

- Стално сам наилазила на осуду околине због понашања мојих родитеља. Увек су ме попреко гледали. Ни за шта нисам била крива, а увек сам се тако осећала. Људи су имали потребу да ме понизе, уместо да ми буду подршка. Желела сам да нестанем са лица земље. Питала сам се има ли краја, хоће ли се завршити ружан период. Зато сам често причала са психологом у школи.

(Информер) 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума Богољуба Митића Ђоше

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".